vineri, 30 ianuarie 2015

Ghid de “supravietuire” in capitala Romaniei Bucuresti

Cum puteti sa supravietuiti in electrizantul Bucuresti?






In capitala Romaniei  traiesc peste 3 milioane de oameni. Acestia vin de peste tot din tara sa-si gaseasca un rost in viata. Sunt multe oportunitati de afaceri si de lucru in Bucuresti, la indemana oricui. Din acest motiv nu suntem surprinsi sa vedem o crestere in cererile pentru ghiduri turistice. Sunt foarte multe obiective turistice care sunt prezente in aria capitalei. 

Cu un ghid suficient de bine scris, puteti sa descoperiti Bucurestiul asa cum se cuvine, fara stres, nervi sau restrictii. Ne-am gandit ca poate ar fi bine sa redactam un ghid micut care sa va ajute sa descoperiti orasul mai usor. Este important ca dumneavoastra sa investiti timpul intr-un mod eficient, aproape de ceea ce doriti mai mult sa vedeti. Un lucru este cert: pentru a va bucura din plin de frumusetile orasului, trebuie sa aveti la dispozitie un mijloc de transport personal.

Sunt cateva firme care ofera masini de inchiriat Bucuresti la preturi convenabile la care puteti apela. Dintre acestea eu va recomand cu caldura firma AutoBoca Rent a Car. De ce tocmai aceasta firma? Raspunsul este simplu: eu si cativa din prietenii mei au folosit cu incredere serviciile acestei firme si de fieare data ne-am indeplinit obiectivele fara probleme. Masinile de calitate si modul de prezentare a ofertelor m-au convins de fiecare data sa revin la AutoBoca. Acum sa continuam cu micul nostru ghid sau mai bine zis sa-l incepem.


Ghid de „supravietuire” in Bucuresti


Primul obiectiv turistic pe care il recomandam in Bucuresti este Palatul Parlamentului. Acesta este binecunoscut in Europa si de altfel in intreaga lume. Cunoscut si sub numele de Casa Poporului, acesta cladire reuseste sa impresioneze si astazi. Din punct de vedere turistic, Palatul Parlamentului este cladirea cel mai des asociata cu Romania, in directa competite cu Branul lui  Dracula. Palatul se afla la doar 10 minute de celebra piata Unirii (mers pe jos). Pretul unei vizite in Palat este de doar 5 lei. O sa aveti la dispozitie un ghid care evident va poate ajuta sa intelegeti mai usor povestea din spatele cladirii. Ca nota diversa, sa stiti ca acest edificiu are o poveste aparte, dureroasa pentru unii dar si fascinanta pentru altii.


Al doilea obiectiv care merita sa fie vizitat este Ateneul Roman. Acasta cladire a fost construita intre anii 1886 si 1888. Arhitectul francez Albert Galleron este cel care a coordonat lucrurile la Ateneu. De asemenea nu pot sa nu mentionez celebrul slogan „Dati un leu pentru Ateneu” care a ajutat la ridicarea cladirii. Acestea sunt doar doua obiective dintr-o lista lunga. Vom reveni in articolele urmatoare cu alte recomandari, tot din aria Bucurestiului.